BOOK AN APPOINTMENT

WHAT MAKES US DIFFERENT!

CarePlus Clinics combine a rich European medical heritage with Asian warmth and care. Our clinics and service concept are designed to suit your needs and a modern lifestyle!

Testimonials

While giving the injection, the doctors made it so gentle that I didn’t feel panic or afraid at all.

Ha - 4 year olds

"The most important thing is my child was cured by the specialist here.  All the time, I would say. That made me feel secure and trust CarePlus above all."

Mrs. Duyen Cao

"I came here for vaccination and overall health checkup. I feel totally satisfied while having given directly advises by the doctors. High quality services and tidy clinic are what I suppose to appreciate for CarePlus."

Mrs. Suong

"Every examination, my child was given just a little amount of medicine which I really like. Also, the doctor contacted me for asking about the baby’s health and advised me whether I should take her to the clinic next time or not. That really saves my time."

Mrs. Nguyen

"This is the first time for nearly 70 years, I’ve experienced such a high technology medicine service like that. Feeling like I was born again."

Mrs. Thanh


Recent posts

What causes high cholesterol in thin people?
Rất nhiều bệnh nhân tỏ ra bất ngờ khi được bác sĩ thông báo mình có mỡ máu cao vì họ còn rất trẻ, cơ thể của họ lại trông rất ốm, không thấy mập mạp chút nào như hình ảnh mấy người mỡ máu cao trên truyền thông.

By Dr. Phung Ngoc Minh Tan

The importance of relaxation before stop exercising
Một điểm mà người tập luyện thể dục thể thao thường bỏ qua là giai đoạn thả lỏng trước khi dừng tập. Theo cơ chế sinh lý, khi vận động thể lực, cơ thể sẽ co mạch toàn bộ, trừ não, tim và các cơ bắp đang vận động.

By Dr. Phung Ngoc Minh Tan

Definition of "close contact" to someone with COVID-19
Dưới đây là bài viết của BS Phùng Ngọc Minh Tấn, xin cung cấp cho tất cả nhân viên có kiến thức đúng để từ đó có những hành động và thái độ đúng trong giai đoạn dịch bệnh.

By Dr. Phung Ngoc Minh Tan

Medicine that can be used for F0, F1 quarantined at home
Với tình trạng dịch Covid-19 bùng phát như hiện nay, các cơ sở chăm sóc y tế cũng như bệnh viện dã chiến đang quá tải và chịu rất nhiều áp lực, vì vậy, ngày 14/7/21, Bộ Y tế đã chính thức triển khai cho cách ly một số nhóm đối tượng F0/F1 tại nhà. Vậy F0 hoặc người nhà F1 cần chuẩn bị những loại thuốc gì khi cách ly tại nhà?

By Dr. Hoang Thi Huong

Keto diet and heart health
Tạp chí Journal of Clinical Lipidology vừa đăng một bài khá hay có tựa "Chế độ ăn Keto không dành cho tất cả mọi người". Bài báo mô tả đại diện 5 trường hợp sử dụng chế độ ăn Keto này với kết quả là tăng cholesterol xấu - LDL lên gấp đôi, bất kể có bất thường về gen chuyển hóa lipid hay không. Các trường hợp này giảm nhanh LDL khi ngừng Keto.

By Dr. Phung Ngoc Minh Tan