BOOK AN APPOINTMENT

WHAT MAKES US DIFFERENT!

CarePlus Clinics combine a rich European medical heritage with Asian warmth and care. Our clinics and service concept are designed to suit your needs and a modern lifestyle!

Testimonials

While giving the injection, the doctors made it so gentle that I didn’t feel panic or afraid at all.

Ha - 4 year olds

"The most important thing is my child was cured by the specialist here.  All the time, I would say. That made me feel secure and trust CarePlus above all."

Mrs. Duyen Cao

"I came here for vaccination and overall health checkup. I feel totally satisfied while having given directly advises by the doctors. High quality services and tidy clinic are what I suppose to appreciate for CarePlus."

Mrs. Suong

"Every examination, my child was given just a little amount of medicine which I really like. Also, the doctor contacted me for asking about the baby’s health and advised me whether I should take her to the clinic next time or not. That really saves my time."

Mrs. Nguyen

"This is the first time for nearly 70 years, I’ve experienced such a high technology medicine service like that. Feeling like I was born again."

Mrs. Thanh


Recent posts

Is coconut oil good for heart disease?
Có nhiều bệnh nhân hỏi bác sĩ về việc dùng dầu dừa để nấu ăn, vì được người khác giới thiệu là dầu dừa có nguồn gốc thực vật nên tốt cho tim mạch. Thật ra, dầu dừa là loại thực phẩm nguồn gốc thực vật nhưng lại chứa loại chất béo “xấu” thường thấy trong mỡ động vật. Sử dụng dầu dừa để nấu nướng không phải là lựa chọn đúng đắn để giảm mỡ máu ở người bệnh tim mạch!

By Dr. Phung Ngoc Minh Tan

Will it hurt at the first pelvic exam?
Khám phụ khoa lần đầu là điều khiến các bạn gái trẻ rất lo lắng vì xung quanh có rất nhiều câu chuyện gây hoang mang như: Khám phụ khoa đau lắm , sẽ gặp bác sĩ nam, .... Vậy khám phụ khoa có đáng sợ như lời đồn? Tham khảo bài viết dưới đây để trang bị kiến thức và chuẩn bị sẵn sàng cho lần đầu tiên khám phụ khoa qua lời khuyên của BS. CK1. Phạm Thị Ngọc Tuyết, Chuyên khoa Sản Phụ Khoa của Phòng khám Quốc tế CarePlus.

By Dr. Pham Thi Ngoc Tuyet

7 common questions about immunization 99% of parents wonder
Trong những năm đầu đời, chích ngừa dù không thể bảo vệ trẻ khỏi bệnh tật hoàn toàn nhưng được coi là phương pháp tốt nhất giảm nguy cơ mắc nhiều bệnh nguy hiểm cho trẻ nhỏ. Việc tiêm ngừa tưởng chừng như đơn giản nhưng cũng gây không ít bối rối cho phụ huynh trong việc theo dõi và đưa bé đi chích theo lịch hẹn. Hãy cùng tìm câu trả lời cho một số thắc mắc thường gặp về vấn đề chích ngừa nhé.

By Dr. Tran Thi Hoang Oanh